برای جلوگیری از ایجاد پوست سفت روی پاشنه ها چه بخوریم؟
ویتامین A
ویتامین A برای سلامت پوست پای شما بسیار مهم است و به رشد سلول ها و ترمیم سلول های پوستی کمک می کند. کمبود ویتامین A می تواند باعث خشکی پوست پاشنه پا شود.
چگونه می توانید ویتامین A بیشتری دریافت کنید؟
ویتامین A در هویج ، زرده تخم مرغ ، نخود فرنگی ، سبزیجات ، اسفناج ، کدو تنبل و پرتقال وجود دارد. آب میوه های غنی شده ، غلات و مولتی ویتامین ها منبع خوبی از ویتامین A محسوب می شوند.
کلسیم و ویتامین D
بیشتر پاهای شما از استخوان تشکیل شده است. دریافت مقدار کافی کلسیم و ویتامین D در رژیم غذایی برای سلامت استخوان ها ضروری است. ویتامین D بدن را قادر به جذب کلسیم می کند. اگر کلسیم و ویتامین D کافی دریافت نکنید ، احتمال دارد در آینده استخوان های نازک و شکننده (پوکی استخوان) در ناحیه پا داشته باشید.
تحلیل استخوان می تواند آسیب جدی به پاشنه پای شما ایجاد کند. به همین دلیل مهم است که اطمینان حاصل کنید که استخوان های شما با افزایش سن قوی می مانند. اگر کلسیم کافی دریافت نکنید ، ممکن است دچار گرفتگی ، درد یا ضعف در عضلات پا شوید.
همچنین کلسیم و ویتامین D در محافظت از سلامت پوست شما موثر است. کلسیم موجود در کوتیکول (بیرونی از دو لایه ای که پوست را تشکیل می دهد) به بدن کمک می کند تا تولید سلول های جدید پوست را به سرعت تولید کرده و سلول های قدیمی پوست را به سرعت دور بیندازد.
وقتی مقدار کافی کلسیم در سطح بالای پوست ذخیره نشود ، ممکن است پاشنه پای شما پوستی شکننده ، نازک ، خشک و سفت داشته باشد. زیرا کلسیم کافی در بدن برای تولید مجدد یا لایه برداری وجود ندارد.
چگونه می توانم کلسیم و ویتامین D بیشتری دریافت کنم؟
کلسیم در غذاهایی مانند شیر ، پنیر و ماست یافت می شود. ماست به طور کلی سرشار از کلسیم و ویتامین D است. کلسیم را می توان از سبزیجاتی مانند کلم بروکلی و سبزیجات ، با خوردن ماهی قزل آلا و مکمل های کلسیم مانند غلات ، آب میوه ، نوشیدنی های سویا به دست آورد.